Termeni si Conditii

HABITAT ENERGY SRL din Bucuresti, cu datele de identificare fiscala RO 24329885 si J40/13722/2008, este proprietar si administrator al magazinului online www.solar-depot.ro. Continutul acestui site (informatii, fotografii, fise tehnice, programe de simulare folosite, logo-ul si sloganul firmei) este proprietate a firmei HABITAT ENERGY SRL dar si a furnizorilor sai si este aparat de legea dreptului de autor, neputand fi reproduce fara acordul sau. Folosirea fara drept a oricarui element se pedepseste conform legii.

Proprietarul magazinului are dreptul de a face modificari ale acestor informatii fara o notificare in prealabil.

Situl www.solar-depot.ro este modalitatea prin care HABITAT ENERGY, denumita in continuare FURNIZOR, vinde sau distribuie produse si servicii catre client denumit in continuare BENEFICIAR.


Obligatiile Furnizorului:

Obligatiile Beneficiarului:

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre Beneficiar, Furnizorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de Beneficiar fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Beneficiar.

Valoarea obligatiilor banesti ale Furnizorului fata de Beneficiar nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Beneficiarul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume.

Magazinul online functioneaza cu respectarea tuturor prevederilor legale impuse de Statul Roman. Orice tentativa de acces neautorizat, de a produce prejudicii sau frauda vor fi aduse la cunostinta autoritatilor competente.


Curierat

Firma de curierat presteaza un serviciu, adica preia coletul de la furnizor si il preda personal destinatarului, la adresa indicate in comanda sau stabilite de comun acord. Pe timpul transportului, coletul este asigurat. Pentru deteriorari, distrugeri sau pierderi firma de curierat va acorda despagubiri egale cu valoarea din factura. Termenul de livrare este in mod uzual intre 24-48 ore, dar poate fi marit din cauza unor factori exteriori : conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc.


In cazul in care nu doriti ca prezentele Termeni si Conditii sa va fie aplicabile, va rugam sa parasiti acum site-ul. HABITAT ENERGY isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.