Filtre
Tip
Sisteme solare Termice

Sisteme solare Termice

Sistemele de panouri solare termice sunt echipamente complete dimensionate de producator pentru a obtine randamentul maxim dorit. Aceste sisteme solare sunt destinate incalzirii apei menajere, incalzirii apei si aportului la incalzire sau incalzirii piscinelor. Componentele clasice ale instalatiilor sunt panouri solare, boilere, grupul de pompare, automatizarea, sistemele de prindere pe acoperis pentru panourile solare, antigel si schimbatoare de caldura.

Panourile solare vor fi montate pe acoperisul casei pentru a permite orientarea sudica a colectoarelor solare si un traseu cat mai scurt al tevilor pana la boiler.

Boilerul se instaleaza in pod, etaj sau subsol, in camera tehnica, astfel incat sa fie cat mai aproape de panourile solare si, in acelasi timp, sa fie usor accesibil si ferit de temperaturi extreme.

Automatizarea se monteaza, de obicei, in aceeasi incapere cu boilerul .

Traseele de racordare a boilerului la panourile solare trebuiesc calculate astfel incat sa aiba lungimea minima permisa de fiecare lucrare in parte, pentru a minimiza pierderile de energie termica de-a lungul tevilor.

0
sisteme solare termice
ordoneaza dupa:
comanda rapida 2:
0738 756 454
comanda rapida 1:
0799 818 330
0
sisteme solare termice
INFO: preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA