Filtre
Tensiune alimentare
Putere
Iluminat Stradal Solar

Iluminat Stradal Solar

Iluminatul stradal reprezinta un cost important al administratiei publice, avand impact asupra sigurantei activitatilor desfasurate pe durata noptii.

Comparativ cu Iluminatul stradal cu LED, folosirea panourilor fotovoltaice ca sursa de alimentare a stalpilor solari are avantajele unui montaj rapid fara aprobari , fara lucrari suplimentare de cablare, iluminarea zonelor in care este dificila bransarea la reteaua nationala sau reteaua este indisponibila.

0
iluminat stradal solar tensiune alimentare 12v
ordoneaza dupa:
comanda rapida 2:
0738 756 454
comanda rapida 1:
0799 818 330
0
iluminat stradal solar tensiune alimentare 12v
INFO: preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

Iluminat stradal solar fotovoltaic

Iluminat stradal solar fotovoltaic
Iluminatul stradal si iluminatul casnic reprezinta 14% din consumul de energie electrica in Romania, iar peste 50% din localitati nu au inca o retea de iluminat stradal.
Iluminatul stradal cu stalpi fotovoltaici inseamna folosirea panourilor fotovoltaice ca sursa de alimentare in locul retelei nationale de energie si are avantajele unui montaj rapid fara aprobari , fara lucrari suplimentare de cablare, iluminarea zonelor in care este dificila bransarea la reteaua nationala sau reteaua este indisponibila.

Stalpii solari fotovoltaici folositi au pe langa panoul fotovoltaic montat catre punctul cardinal SUD un controler inteligent care permite pornirea si programarea functionarii lampii cu LED precum si bateria sau acumulatorul solar.Controlerul permite programarea timpului de functionare de la lasarea intunericului dar si utilizarea lampii LED intre anumite ore, controlul incarcarii si corectia incarcarii cu temperatura.

Componentele stalpilor fotovoltaici se dimensioneaza in functie de domeniul de utilizare- zone de agrement, depozite in aer liber, terenuri private, parcari, intersectii, drumuri private, zone de pescuit sau vanatoare- si perioada de autonomie in care trebuie sa functioneaze chiar daca zilele au fost noroase/ploioase.