Despre solar-depot.ro

Proiectul inceput in 2008 de HABITAT ENERGY se numeste "Confort si energie pentru spatiul locuit". Am dorit sa oferim clientior nostri solutii integrate si garantate de la un singur furnizor - proiectare, ofertare, livrare, montaj si service, pe scurt "Sisteme integrate, sustenabilitate si inovatie"

Pentru acest proiect am inceput colaborarea cu producatorul italian SUNERG SOLAR, firma care a prezentat in 1978 primul panou solar termic. Din 1991 SUNERG SOLAR a inceput productia de panouri fotovoltaice. Experienta sistemelor instalate, eficienta certificata a produselor fabricate si a celor comercializate de la producatori cu o calitate recunoscuta si verificata in timp, gama de produse completa si garantia oferita sunt punctele forte ale sistemelor oferite in comparatie cu concurenta.

Participarea in anul 2012 la PRISPA, primul proiect romanesc de casa solara in cadrul concursului international Solar Decathlon, ne-a adus alaturi de cele mai importante universitati de profil din Romania participante la proiect (Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Universitatea Tehnica de Constructii si Universitatea Politehnica Bucuresti) locul 2 la categoria "Eficienta Energetica". Sistemul fotovoltaic si sistemul solar termic oferit de HABITAT ENERGY si SUNERG SOLAR s-au integrat perfect in proiect si au trecut toate testele locale si internationale in timpul concursului. Rezultatele au fost confirmate si de trecerea timpului, casa PRISPA fiind vanduta in Romania unor beneficiari privati. Povestea noastra alaturi de echipa Romaniei la Solar Decathlon a continuat si in cadrul proiectului EfdeN, proiect devenit primul centru de cercetare a conditiilor de confort din Romania, realizat in incinta Facultatii de Instalatii Bucuresti.


Putem fi alaturi de tine in proiectul care il incepi.

Contacteaza-ne!

Echipa HABITAT ENERGY SRL