Sisteme Fotovoltaice

Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor

cod sd40
in stoc

Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

408,65 €
2.419 lei

Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor 1
Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor 2
Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor 3
Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor 4

Specificatii:

1000 W
280 W
20 A

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de producator despre produsul Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Sistem fotovoltaic off-grid pentru iluminat cu LED si TV in zone izolate.Panourile fotovoltaice produc in medie 800W/zi, 295kW anual.
Sistemul fotovoltaic este alcatuit din :
-Panou fotovoltaic: policristalin, 2 x 140W
-Regulator de incarcare :da , 1x 20A
-Invertor : da, 1 x 1000W
-Proiector LED 10W : 1
-Bec LED 7W: 4
-Baterie acumulator : nu, optional.

Sistemul este alcatuit din 2 panouri fotovoltaice 140W (Sunerg Solar , Italia), regulator de incarcare PWM de 20A si invertor unda modificata.
Pentru ca sistemul fotovoltaic sa fie functional este necesara o baterie acumulator (optional, nu este inclusa in kit de 150Ah)
Dimensiunea acumulatorului este in functie de consumatorii existenti. Se poate folosi un acumulator auto (insa durata medie de utilizare este mai redusa decat in cazul acumulatorilor solari).

Exemplu 1: Daca se vor folosi zilnic cele 4 becuri LED in medie de 4-5h/zi si proiectorul led 1h/zi, TV (max 80W) 3-4h/zi sistemul va functiona optim in lunile mai-august.Pe perioada iernii, sistemul fotovoltaic se poate folosi daca se poate incarca bateria si de la un generator (calcul realizat pentru zona Brasov).

Exemplu 2: Daca se vor folosi zilnic cele 4 becuri LED in medie de 3 h/zi si proiectorul led 0.5h/zi, TV (max 80W) 2-3 h/zi sistemul va functiona optim in lunile aprilie-septembrie.Pe perioada iernii, sistemul fotovoltaic se poate folosi daca se poate incarca bateria si de la un generator (calcul realizat pentru zona Brasov).

Performantele se obtin in cazul instalarii panourilor solare catre Sud cu inclinatie 50 grade.
Pretul nu include transportul, montajul si cablurile intre componente.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Sistem fotovoltaic ECO 280Wp cu invertor sunt valabile in limita stocului disponibil.