Panouri Solare Termice

Panou solar plan H1T

cod sd33
stoc furnizor

Producator: SUNERG SOLAR [H1T]
Garantie: 10 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

347,32 €
2.056 lei

Specificatii:

200 x 100 x 10 cm
39.5 kg
1.676 mp
plan 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de SUNERG SOLAR despre produsul Panou solar plan H1T.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Panou solar plan folosit in cadrul sistemelor termice tip termosifon sau sisteme solare presurizate realizat din aluminiu vopsit electrostatic cu izolatie termica ecologica de grosime 45mm.
Tuburile din panoul solar sunt din cupru sudate ultrasonic cu diametru de 22mm, presiunea maxima din instalatie 10 bar, debitul maxim de antigel solar 100 L/h, geam prismatic de 4mm protectie la grindina.
Randament excelent de 95%, care dovedeste calitatea produsului.
Pentru un randament maxim, instalarea panourilor solare se face catre SUD cu inclinarea de 45 grade.

Panoul este conform standardului european EN 12975, CE si testat Solar Keymark.
Productie Italia.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Panou solar plan H1T - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Panou solar plan H1T sunt valabile in limita stocului disponibil.