Pompe Submersibile Solare

Pompa submersibila Lorentz PS600HR

cod sd32
stoc furnizor

Producator: LORENTZ []
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

2.749,45 €
16.282 lei

Specificatii:

Descriere:

Pompa submersibila Lorentz este utilizata la obtinerea apei potabile, adapatul animalelor si irigatii pe suprafete mici. Pompa este alimentata direct din panourile solare printr-un controler MPPT, are o productie de 5-6h/zi iar apa este depozitata in bazine de acumulare.
Este usor de instalat si intretinut, calitatea premium a pompei reduce costurile de utilizare.
Se poate conecta la senzorul de lipsa de apa in put si senzorul tip plutitor din bazinul de acumulare.
Panourile solare nu sunt incluse in pret iar alegerea corecta a pompei se face pe baza datelor dvs.Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Pompa submersibila Lorentz PS600HR - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Pompa submersibila Lorentz PS600HR sunt valabile in limita stocului disponibil.