Controlere de Incarcare

Controler de incarcare 10A

cod sd30
in stoc

Garantie: 1 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

26,38 €
156,09 lei

Specificatii:

DA 
10 A
DA 
12 , 24 auto V
PWM 

Descriere:

Regulator de incarcare 12V/24V - 10A cu posibilitatea de setare a 17 programe a modului de functionare al consumatorului (sistemului de iluminat) legat direct la controler (12/24V).
Regulatorul de incarcare are rol de senzor crepuscular (fotocelula) programabil pentru lampa LED legata direct la controler. Nu se va conecta niciodata invertorul direct la controler.

Setarea tensiunii se face automat, cu protectie la scurt-circuit sau suprasarcina.De asemnea, regulatorul de incarcare are leduri pentru a indica starea bateriei.

De la mod 1 la mod 15, controlerul face acelasi program dupa 10min, pornind sursa de iluminat pe o perioada de ore egala cu numarul programului.De exemplu:
Mod1-La lasarea intunericului, dupa 10 min controlerul porneste sursa de iluminat timp de 1h apoi o opreste.
Mod 2-La lasarea intunericului, dupa 10 min controlerul porneste sursa de iluminat timp de 2 h apoi o opreste.
Mod 16 - functioneaza ca un regulator de incarcare obisnuit, pornind sursa de iluminat indiferent de cantitatea de lumina din acel moment.Consumatorul poate fi pornit si oprit manual.

Mod 00 este de test, similar ca programele 1-15 dar fara a astepta 10 min.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Controler de incarcare 10A - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Controler de incarcare 10A sunt valabile in limita stocului disponibil.