Controlere de Incarcare

Controler de incarcare 10A MPPT

cod sd21
in stoc

Producator: EPSOLAR [Tracer1210A]
Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

77,50 €
459 lei

Controler de incarcare 10A MPPT 1
Controler de incarcare 10A MPPT 2

Specificatii:

Cu senzor 
10 A
DA 
12 , 24 auto V
MPPT 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de EPSOLAR despre produsul Controler de incarcare 10A MPPT.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Controler de incarcare MPPT cu design nou care integreaza toate cerintele unui sistem fotovoltaic cu baterii - Algoritm nou de calcul pentru eficientizarea incarcarii, afisaj LCD pentru monitorizarea parametrilor sistemului in timp real, posibilitatea de conectare a senzorului de temperatura pentru corectia incarcarii.
Telecomanda MT50 (optionala) se conecteaza pentru modificarea parametrilor functionali ai sistemului de iluminat conectat direct la controler sau a tipului de baterie folosit.
Eficienta de conversie 98% si eficiență de urmărire a punctului de putere( MPP) maxima 99.5 %.
Pornire manuala sau automata a corpului de iluminat pe 12/24V la lasarea intunericului, dar si programe pentru setarea timpului de iluminat intre 1 si 15h de la lasarea intunericului.
Pe 24V puterea maxima 260W.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Controler de incarcare 10A MPPT - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Controler de incarcare 10A MPPT sunt valabile in limita stocului disponibil.