Sisteme de Fixare Panouri Fotovoltaice

Set fixare panouri solare pe rulote

cod sd203
in stoc

Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

36,67 €
217 lei

Set fixare panouri solare pe rulote 1
Set fixare panouri solare pe rulote 2

Specificatii:

Descriere:

Sistem de fixare Panou Solar pe rulote sau containere:

- Este universal si poate fi folosit cu orice panou din aluminiu fara modificari
- Poate fi lipit in siguranta de suprafata, eliminand necesitatea gauririi
- Panourile fotovoltaice vor fi montate cu ventilatie adecvata pentru o performanta optima
- Sistemul de colt poate fi utilizat cu orice panou solar cu dimensiuni reduse pentru a asigura o fixare sigura pentru vehicule, rulote, barci, cladiri, etc.
- Sistemul de colt va sprijini panoul solar la o inaltime optima deasupra suprafetei pentru a permite aerarea din partea inferioara, asigurand functionarea cat mai eficienta a panoului solar.
- Sistemele de colt pot fi lipite in siguranta la suprafata, eliminand necesitatea gauririi. Suportii actioneaza de asemenea ca un deflector de vant si mentin diferenta corecta de aer intre panoul solar si plafonul / puntea de pe acoperis.
- Compatibil cu panourile de la 20W la 160W

Sistemul constituie o solutie solida de montare pentru barci, rulote, vehicule RV si alte vehicule.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Set fixare panouri solare pe rulote - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Set fixare panouri solare pe rulote sunt valabile in limita stocului disponibil.