Iluminat Stradal Solar

Lampa iluminat stradal 60W cu panou fotovoltaic

cod sd197
stoc furnizor

Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

61 €
349 lei

Lampa iluminat stradal 60W cu panou fotovoltaic 1
Lampa iluminat stradal 60W cu panou fotovoltaic 2

Specificatii:

Descriere:

Lampa stradala LED cu panou fotovoltaic inclus si senzor de miscare. Lampa stradala are si telecomanda pentru reglarea lampii.
Se poate programa modul de functionare si timpul de lucru dupa lasarea intunericului.
Dim(cm): 65 x 25 x 6

Mod de functionare:
-functionare continua (la lasarea intunericului).
-functionare cu senzor de miscare (la lasarea intunericului lampa functioneaza la intensitatea redusa iar la detectarea miscarii se aprinde 100% )
Timp de lucru:
-2h de la lasarea intunericului (super economic)
-4h de la lasarea intunericului
-6h de la lasarea intunericului

Raza de actiune a senzorului este de 6-8m


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Lampa iluminat stradal 60W cu panou fotovoltaic - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Lampa iluminat stradal 60W cu panou fotovoltaic sunt valabile in limita stocului disponibil.