Panouri Fotovoltaice

Panou fotovoltaic monocristalin 300W

cod sd178
in stoc

Producator: SUNERG SOLAR []
Garantie: 25 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

187,92 €
1.113 lei

Specificatii:

monocristalin 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de SUNERG SOLAR despre produsul Panou fotovoltaic monocristalin 300W.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Panou fotovoltaic 300W monocristalin pentru sisteme fotovoltaice legate la retea (ONGRID). Panoul fotovoltaic se poate folosi si in cadrul sistemelor fotovoltaice izolate ( OFFGRID) doar daca utilizati un regulator de incarcare MPPT. Nu puteti folosi regulatoare de incarcare tip PWM in acest caz.
Panou fotovoltaic produs de SUNERG SOLAR (Italia). Garantie 12/25 ani.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Panou fotovoltaic monocristalin 300W - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Panou fotovoltaic monocristalin 300W sunt valabile in limita stocului disponibil.