Accesorii Sisteme Fotovoltaice

Cablu solar 4mm

cod sd17
in stoc

Garantie: 5 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

1,11 €
6,59 lei

Specificatii:

30 A
mm
-40C la 85 C 
1000V 
Cablu solar 

Descriere:

Cablu solar este un conductor special, rezistent la radiatii ultraviolete destinat realizarii legaturilor electrice dintre panourile fotovoltaice si incarcatoare solare sau invertoare. Este prevazut cu 2 invelisuri de izolatie realizate din cauciuc termoplastic care in caz de incendiu nu degaja substante corozive, nu arde cu flacara si se autostinge. Conductorul are o flexibilitate foarte ridicata.

Pretul este pe metru liniar, precizati la comanda culoarea - rosu sau negru.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Cablu solar 4mm - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Cablu solar 4mm sunt valabile in limita stocului disponibil.