Sisteme Fotovoltaice

Sistem fotovoltaic 3kWp cu invertor hibrid si baterii de stocare

cod sd166
in stoc

Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

6.026,59 €
35.694 lei

Specificatii:

da 
4 x12v 250Ah Ah
5000 W
3kWp W
80 A

Descriere:

Kit fotovoltaic complet alcatuit din:
- Panou fotovoltaic 260W Sunerg Solar Italia - garantie 20 ani - 12 buc
-Sistem de prindere pe acoperis inclinat - 12 panouri
-Invertor hibrid 5000W unda pura cu regulator de incarcare MPPT 80A cu posibilitate de legare la retea -1 buc
-Baterii deep cycle 12V 250Ah - 4 buc
-Cablu solar 20m
-Tablou sigurante

Sistemul poate alimenta consumatorii obisnuiti dintr-o locuinta - TV, frigider, computer, masina de spalat, iluminat interior si exterior, aer conditionat pe perioada verii, hidrofor.
Pe perioada iernii, sistemul are nevoie de un generator daca nu sunteti conectat la reteaua nationala sau de aportul retelei pentr a asigura necesarul de energie.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Sistem fotovoltaic 3kWp cu invertor hibrid si baterii de stocare - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Sistem fotovoltaic 3kWp cu invertor hibrid si baterii de stocare sunt valabile in limita stocului disponibil.