Pompe Submersibile Solare

Controler pompa submersibila MPPT 2.2kW

cod sd163
stoc furnizor

Producator: MPPSOLAR []
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

356,49 €
2.089 lei

Controler pompa submersibila MPPT 2.2kW 1

Specificatii:

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de MPPSOLAR despre produsul Controler pompa submersibila MPPT 2.2kW.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

In zonele izolate, in zone cu fluctuatii ale tensiunii din reteaua nationala poti opta pentru acest tip de controler pompa submersibila solara cu MPPT. Componenta de care ai nevoie ca sa poti alimenta actuala pompa submersibila direct cu panouri fotovoltaice fara a fi nevoit sa iti schimbi pompa existenta!
Versiunea monofazica de 2.2kW poate alimenta pompe submersibile pana la 3 HP iar puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi de 7kW. Exista si versiunea de 2.2kW trifazica dar in acest caz puterea panourilor fotovoltaice nu poate depasi 3500W.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Controler pompa submersibila MPPT 2.2kW - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Controler pompa submersibila MPPT 2.2kW sunt valabile in limita stocului disponibil.