Invertoare Off-Grid cu regulator de incarcare

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A fara stocare

cod sd160
stoc furnizor

Producator: MPPSOLAR []
Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

817,46 €
4.839 lei

Specificatii:

80 A
60 A
3000 W
4000 W
mppt 

Descriere:

Invertor MPPSOLAR 3024GK tip hibrid (alimentare de la generator sau retea 220V) unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde exista deja conectare la retea si se doreste implementarea unui sistem fotovoltaic pentru economisire. Se poate folosi si in sisteme fotovoltaice izolate prin montarea bancului de baterii pe 24V.
Caracteristica principala a acestui model de invertor este tensiunea de alimentare de la panourile fotovoltaice care poate fi de maxim 450V si functionarea fara baterii!
Invertorul hibrid cu regulator MPPT se poate conecta la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este optional si pe 24V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (prin regulator MPPT) sau din retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 4000W cu tensiunea de max 450V .
Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim.
Invertorul NU poate fi utilizat ca UPS decat cu baterii.
Software de monitorizare este inclus in pret.
Sistemul fotovoltaic care foloseste acest invertor hibrid trebuie dimensionat corect astfel incat productia fotovoltaica sa nu depaseasca consumul.
Odata cu depasirea consumului, sistemul va stoca excesul in baterie iar surplusul va fi pierdut.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A fara stocare - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 80A fara stocare sunt valabile in limita stocului disponibil.