Invertoare Off-Grid cu regulator de incarcare

Invertor hibrid unda pura 1000W cu regulator PWM 50A MPPSOLAR

cod sd159
stoc furnizor

Producator: MPPSOLAR []
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

490,56 €
2.903 lei

Specificatii:

50 A
20 A
1000 W
1000 W
PWM 
12 V

Descriere:

Invertor MPPSOLAR 1012HSE tip hibrid (alimentare de la generator sau retea 220V) unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde nu exista retea sau exista deja un generator de curent.
Invertorul hibrid cu regulator PWM se poate conecta si la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este pe 12V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (numai de 12V,prin regulator PWM) sau din generator/retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 1000W cu tensiunea de max 55V .
Generatorul/Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim sau in perioada de toamna iarna.
Invertorul poate fi utilizat si ca UPS.
Software de monitorizare este inclus in pret.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Invertor hibrid unda pura 1000W cu regulator PWM 50A MPPSOLAR - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor hibrid unda pura 1000W cu regulator PWM 50A MPPSOLAR sunt valabile in limita stocului disponibil.