Controlere de Incarcare

Regulator de incarcare 20A cu USB

cod sd152
in stoc

Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

24,33 €
143,99 lei

Specificatii:

nu 
PWM 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de producator despre produsul Regulator de incarcare 20A cu USB.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Controler PWM cu o noua tehnologie pentru a creste viata acumulatorului, indicatoare LED pentru a indica starea de incarcare a bateriei, si compensarea temperaturii prin modificarea automata a parametrilor de incarcare, protectie la supraincarcare , descarcare si scurtcircuit si polaritate inversa.

Portul de USB asigura incarcarea dispozitivelor mobile prevazute cu incarcator USB direct, fara a mai fi necesar incarcator auto sau o incarcare din invertor.Portul USB se pot conecta consumatori cu max 1.2A.
Se poate seta tipul de acumulator care poate fi incarcat pentru a evita deteriorarea acestuia.

Starea consumatorilor legati direct la controler precum si a portului USB se controleaza manual tip Pornit/Oprit.
Functionarea consumatorilor nu se poate programa in functie de cantitatea de nivelul de iluminare din exterior.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Regulator de incarcare 20A cu USB - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Regulator de incarcare 20A cu USB sunt valabile in limita stocului disponibil.