Invertoare Off-Grid cu regulator de incarcare

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 60A MPPSOLAR

cod sd145
stoc furnizor

Producator: MPPSOLAR [msxe]
Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

734,06 €
4.344 lei

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 60A MPPSOLAR 1
Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 60A MPPSOLAR 2

Specificatii:

60 A
60 A
3000 W
1500 W
MPPT 
24 V

Descriere:

Invertor MPPSOLAR 3024MSXE tip hibrid (alimentare de la generator sau retea 220V) unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde nu exista retea sau exista deja conectare la retea si se doreste implementarea unui sistem fotovoltaic pentru economisire.
Invertorul hibrid cu regulator MPPT se poate conecta la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este pe 24V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (prin regulator MPPT) sau din retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 1500W cu tensiunea de max 145V iar tensiunea MPPT este intre 30-115V.
Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim.
Invertorul poate fi utilizat si ca UPS.
Software de monitorizare este inclus in pret.
Sistemul fotovoltaic care foloseste acest invertor hibrid trebuie dimensionat corect astfel incat productia fotovoltaica sa nu depaseasca consumul.
Odata cu depasirea consumului, sistemul va stoca excesul in baterie iar surplusul va fi pierdut.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 60A MPPSOLAR - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 60A MPPSOLAR sunt valabile in limita stocului disponibil.