Invertoare Off-Grid cu regulator de incarcare

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR

cod sd140
in stoc

Producator: MPPSOLAR []
Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

652,27 €
3.860 lei

Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR 1
Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR 2
Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR 3

Specificatii:

40 A
25 A
3024 W
1000 W
MPPT 
24 V

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de MPPSOLAR despre produsul Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Invertor MPPSOLAR 3024MSE tip hibrid (alimentare de la generator sau retea 220V) unda pura dedicat sistemelor fotovoltaice unde nu exista retea sau exista deja conectare la retea si se doreste implementarea unui sistem fotovoltaic pentru economisire.
Invertorul hibrid cu regulator MPPT se poate conecta la retea dar nu poate injecta in retea surplusul de energie produsa de sistemul fotovoltaic.
Bancul de baterii este pe 24V si se poate incarca din energia produsa de panourile fotovoltaice (prin regulator MPPT) sau din retea prin redresorul inclus.
Puterea maxima a panourilor fotovoltaice poate fi 1000W cu tensiunea de max 105V iar tensiunea MPPT este intre 30-80V.
Reteaua este folosita pentru acoperirea consumului maxim.
Invertorul poate fi utilizat si ca UPS.
Software de monitorizare este inclus in pret.

Sistemul fotovoltaic care foloseste acest invertor hibrid trebuie dimensionat corect astfel incat productia fotovoltaica sa nu depaseasca consumul.
Odata cu depasirea consumului, sistemul va stoca excesul in baterie iar surplusul va fi pierdut.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Invertor hibrid unda pura 3000W cu regulator MPPT 40A MPPSOLAR sunt valabile in limita stocului disponibil.