Baterii Solare

Baterie solara VRLA 200Ah

cod sd136
lipsa stoc

Garantie: 1 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

284,23 €
1.682 lei

Specificatii:

200 Ah
12 V

Descriere:

Baterie ( acumulator ) VRLA tip deep cycle destinata sistemelor fotovoltaice cu baterii (offgrid). Acumulatorul este fabricat din placi lamelare iar electrolitul este acid si rezista la cicluri multiple de descarcare.
Bateriile plumb-acid utilizate in sistemele fotovoltaice, eoliene sau hibride sunt incapsulate si nu necesita completare cu apa si intretinere, supapa regulatoare (VLRA) realizind recombinarea oxigenului si a hidrogenului rezultati in urma reactiilor chimice de la nivelul anodului si catodului.
Bateriile plumb-acid continua sa reprezinte principala optiune pentru stocarea energie, avind avantajul ca pot elibera o cantitate foarte mare de energie intr-un interval foarte scurt de timp putind suporta curenti foarte mari.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Baterie solara VRLA 200Ah - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Baterie solara VRLA 200Ah sunt valabile in limita stocului disponibil.