Pompe Submersibile Solare

Pompa submersibila Lorentz PS150C

cod sd129
stoc furnizor

Producator: LORENTZ []
Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

1.632,35 €
9.668 lei

Specificatii:

Descriere:

Pompa submersibila solara Lorentz sau Pompa Lorentz este utilizata la obtinerea apei potabile, adapatul animalelor si irigatii pe suprafete mici. Pompa este alimentata direct din panourile solare printr-un controler MPPT, are o productie de 5-6h/zi iar apa este depozitata in bazine de acumulare.
Este usor de instalat si intretinut, calitatea premium a pompei reduce costurile de utilizare.
Se poate conecta la senzorul de lipsa de apa in put si senzorul tip plutitor din bazinul de acumulare.
Panourile solare nu sunt incluse in pret iar alegerea corecta a pompei solare se face pe baza datelor dvs.


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Pompa submersibila Lorentz PS150C - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Pompa submersibila Lorentz PS150C sunt valabile in limita stocului disponibil.