Controlere de Incarcare

Controler de incarcare 10A exterior

cod sd112
stoc furnizor

Garantie: 2 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

26,37 €
156,09 lei

Controler de incarcare 10A exterior 1

Specificatii:

da, inclus 
10 A
DA 
12 V
PWM 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de producator despre produsul Controler de incarcare 10A exterior.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Controler ( regulator ) de incarcare tip PWM destinat montajului la exterior datorita protectiei la umiditate cu afisaj numeric si senzor de temperatura inclus.Regulatorul de incarcare are posibilitatea de setare a 17 programe a modului de functionare al consumatorului (sistemului de iluminat) legat direct la controler.
Controlerul ( regulatorul ) de incarcare are rol de senzor crepuscular (fotocelula) programabil pentru lampa LED legata direct la controler. Nu se va conecta niciodata invertorul direct la controler.

Programele de iluminat sunt legate de apusul Soarelui si poate seta functionarea lampii permanent de la apus la rasarit sau de la 1h pana la maxim 13h de la apus.
Programele de functionare ale corpului de iluminat se pot seta:
-manual ON/OFF
-de la apus la rasarit.
-de la 1h la 13h de la apusul Soarelui.
Setarea programelor se face foarte simplu folosind afisajul numeric.

Controlerul de incarcare protejeaza sistemul la
-Supraincarcare sau Descarcare excesiva (limita este 11.1V)
-Protectie la supraincalzire
-Protectie la Scurtcircuit


Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Controler de incarcare 10A exterior - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Controler de incarcare 10A exterior sunt valabile in limita stocului disponibil.