Controlere de Incarcare

Controler de incarcare 60A MPPT

cod sd101
stoc furnizor

Producator: EPSOLAR []
Garantie: 5 ani
Produsele comercializate de solar-depot.ro sunt noi, comercializate in ambalajul original al producatorului si se pot returna in max 30 zile de la plasarea comenzii. Preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA

464,06 €
2.747 lei

Controler de incarcare 60A MPPT 1
Controler de incarcare 60A MPPT 2
Controler de incarcare 60A MPPT 3

Specificatii:

DA 
60 A
DA 
12 , 24 , 36 , 48 auto V
MPPT 

Fisa Tehnica:

Obtineti informatii suplimentare oferite de EPSOLAR despre produsul Controler de incarcare 60A MPPT.
buton fisa tehnica buton fisa tehnica

Descriere:

Controler de incarcare MPPT design industrial pentru sisteme fotovoltaice pana la 3kW , ideal unde panourile solare au tensiuni nominale mai mari decat tensiunea nominala a acumulatorului.Un nou algoritm de incarcare cu eficienta record de 99.5% si conversie de 98%.
Controlerul de incarcare detecteaza automat tensiunea in bateria solara 12/24/36/48V si poate gestiona sisteme fotovoltaice cu puterea de 800W la 12V, 1600W la 24V, 3200W la 48V.
Arhitectura cu procesor dual-core asigura raspunsul rapid al controlerului si are un consum pe durata noptii de 1.4-2.2W.
Bateriile solare pot fi de tip VRLA, AGM, GEL sau definit de consumator.
Controlerul (incarcatorul) solar are display pentru monitorizarea in timp real a sistemului, asigura compensarea incarcarii cu temperatura prin senzor extern pentru protectia bateriilor, conectivitate cu PC sau telecomanda MT50.Nota: Informatiile prezentate in cadrul acestei pagini (detaliile tehnice, fotografii, statusul stocului, pretul produsului Controler de incarcare 60A MPPT - au caracter informativ si pot fi modificate fara o anuntare prealabila. Aceste informatii sunt in conformitate cu datele transmise de catre furnizori, producatori si reprezentanti ai produsului si nu constituie obligatie contractuala. Toate promotiile produsului Controler de incarcare 60A MPPT sunt valabile in limita stocului disponibil.